NK Karlovac, očekivano, ostao bez licence za prvoligaško natjecanje

NK Karlovac, očekivano, ostao bez licence za prvoligaško natjecanje

Kako se moglo i očekivati, Komisija za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza, odbila je zahtjev Nogometnog kluba Karlovac za licenciranje kluba za prvoligaško natjecanje u narednoj sezoni. Nakon što su zakasnili uopće se i prijaviti na prošlom roku, članovi Uprave NK Karlovca na čelu s predsjednikom Stjepanom Turkovićem nisu u proteklom periodu uspjeli riješiti probleme koji su priječili da Karlovac dobije licencu te su sada i definitivno dobili odbijenicu.

Klub ima pravo žalbe u roku od osam dana, a mogućnost da se riješe svi problemi klub će imati najkasnije do 1. svibnja.

U klubu nisu našli za shodno da o ovoj informaciji obavijeste javnost pa samim tim nema ni njihovog komentara na ovu odluku Komisije za licenciranje. Podsjetimo i na izjavu sportskog direktora Tomislava Ivkovića koji je prije nekoliko dana na pitanje novinara o licenci rekao da stvar stoji “jako dobro”.

Inače, u ovom krugu licencu je dobilo tek osam od 16 hrvatskih prvoligaša, no kod osam klubova koji nisu dobili licencu kod pet se radi tek o “kozmetičkim” zahvatima koji će biti obavljeni bez ikakvih problema, dok se pretpostavlja kako će velikih problema s rješavanjem svih problema imati upravo Karlovac, kao i Šibenik i Rijeka.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest