Nagrađeni najuspješniji srednjoškolski fotografi – izložba u Knjižnici za mlade

Nagrađeni najuspješniji srednjoškolski fotografi – izložba u
Knjižnici za mlade

U Knjižnici za mlade otvorena je izložba fotografija s 2. natječaja Gimnazije Karlovac za mlade fotografe, ove godine održanog pod tematskim nazivom “Uhvati taj sretni trenutak!”. Natječaj je bio otvoren za sve srednjoškolce Karlovačke županije, a da se puno mladih bavi fotografijom pokazuje i podatak o 37 prijavljenih radova.

Prvo mjesto osvojio je učenik Šumarsko-drvodjeljske škole Karlovac Filip Trezner, za fotografiju “Majka i dijete”. Druga je Alenka Mance iz Srednje škole Duga Resa za fotografiju “The moment of happiness”, dok je treće mjesto pripalo karlovačkoj gimnazijalki Petri Sutlić za “Igru”.

Troje prvonagrađenih dobilo je bonove Školske knjige i prigodne šalice.

Prosudbeno povjerenstvo pohvalilo je i Valentinu Balgavi i Anu Milčić iz Gimnazije Karlovac, Ivu Rupčić iz Gimnazije Bernardina Frankopana Ogulin te Doroteju Laić iz Prirodoslovne škole Karlovac.

Pohvalu je dobila i još jedna ogulinska gimnazijalka, Petra Perić, i to u posebnoj kategoriji, jer njene fotografije, iako odlične, nisu odgovorile na zadanu temu.

Fotografije nadarenih srednjoškolaca Karlovačke županije u Knjižnici za mlade možete razgledati do 18. travnja – radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9 do 21 sat, a subotom od 8 do 13 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest