Plesno – filmski projekt “Free dance” studija uz potporu British Councila

Plesno – filmski projekt “Free dance” studija uz potporu British
Councila

Uz potporu British Councila, a u sklopu programa “Aktivni građani”, Melita Spahić Bezjak, voditeljica ”Free Dance” studija te Svjetlana Višnić i Ksenija Sanković iz Kino Kluba Karlovac kreću s projektom ”Dance, film, action! Keep it green!” .

“Dance, film, action! Keep it green” je plesno-filmski projekt koji je osmišljen kao preventivna umjetnička akcija kojom se želi skrenuti pažnja na problematiku alkoholizma i vandalizma kod mladih. Melita, Ksenija i Svjetlana će provoditi razne radionice i aktivnosti koje će mladima u Karlovcu ponuditi kreativne projekte u koje se mogu uključiti svi zainteresirani. U pripremi su predavanje u Knjižnici za mlade, radionice poput ” Snimi svoj prvi kadar”  ili ” Kreiraj svoju prvu koreografiju”, a u planu su i brojne radionice na otvorenom. Osim toga, nadaju se i snimanju filma i spota koji bi bio korišten u promotivne, ali i edukativne svrhe.

Djevojke prvu radionicu pod nazivom ”Kako snimiti plesnu predstavu” organiziraju već u nedjelju, 10. travnja u Mikrokinu Kino Kluba Karlovac u Gimnaziji. Radionicu će voditi Melita Spahić Bezjak, profesionalna plesačica, te pozivaju sve mlade da se pridruže kreativnom stvaranju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest