Startali naši “ovisnici o brzini” – karlovački Rally team Bahorić najbolji u prvoj utrci sezone

Startali naši “ovisnici o brzini” – karlovački Rally team Bahorić
najbolji u prvoj utrci sezone

Ovisnici o brzini su konačno došli na svoje. Ivan i Mario Bahorić, prvaci Hrvatske u rallyu koji će cijelu sezonu odvoziti pod ekskluzivnim medijskim pokroviteljstvom KAportala, krenuli su još jednu rally sezonu. Prva utrka odvožena je u Kumrovcu, na uskim i  zavojitim cestama hrvatskog Zagorja, s bezbroj prijevoja i “slijepih” zavoja. Kako je rekao Mario Bahorić, ovo je bio idealan početak sezone koju su u svom stilu, Bahorići započeli – pobjedom.

– Budući da smo automobil složili tek u nedjelju, a u srijedu još otklanjali kvarove, nismo bili sigurni što možemo očekivati. Nakon odlično odvoženog prvog brzinskog ispita primjećujemo male probleme koje smo uspješno otklonili u servisu. Nakon toga automobil je funkcionirao savršeno što nam je omogućilo da se borimo za prvo mjesto, rekli su nakon odličnog vikenda u Zagorju Mario i Ivan Bahorić. 

– Odlično otvaranje sezone za nas, osvojili smo prvo mjesto u grupi A i u klasi A5. Željno iščekujemo sljedeću utrku koja će se održati u Svetoj Nedelji 16.-17. travnja. Uska cesta s puno skokova, prijevoja i pijeska pružila nam je mnogo uzbuđenja ali istovremeno i puno opasnih situacija, kažu Bahorići uz zahvalu prijateljima na pomoći u servisu i sponzorima koji nas i dalje prate –  Vulkanizer Busak, Ortopedija Buco, A.T.C. auto dijelovi, Autooptika Roby i TZ Draganić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest