U subotu treći karlovački “buvljak”, organizatori “Domaći” i “Pan”

U subotu treći karlovački “buvljak”, organizatori “Domaći” i “Pan”

Povodom Dana planeta Zemlje, Udruga za kreativni razvoj Domaći i Ekološko društvo Pan, u subotu 16. travnja, od 9 do 14 sati, organiziraju sajam rabljenih stvari pod nazivom ”Imam, dam – dobro sam”. Ovo je već treća godina zaredom da se ovakav sajam organizira, a ove su ga godine organizatori smjestili na središnju gradsku promenadu, odnosno Šetalište dr. Franje Tuđmana.

Novost ovogodišnjeg sajma je ”Uradi sam” odnosno ”Hand made” kutak, gdje će svi zainteresirani moći predstaviti te naravno darovati ili razmijeniti svoje kreativne rukotvorine. Osim toga, sajam po običaju uključuje prodaju te razmjenu rabljenih ili novih stvari poput knjiga, stripova, odjeće, obuće, stvari za djecu, malih kućanskih aparata i sličnih predmeta koji su vam možda naodmet, a nekome drugome su upravo potrebni. Također, očekuje se i štand indirektne zamjene “Uzmi ili ostavi” s idejom da posjetitelji odaberu nešto za sebe, a pritom su naravno slobodni nešto na istom mjestu i ostaviti.

Svi zainteresirani pozvani su da se uključe u ovu akciju te subotnje jutro od 9 do 14 sati provedu  u zanimljivoj i zabavnoj razmjeni koja i ove godine prkosi recesiji i krizi.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest