Dukatovo mlijeko najpovoljnije na Petrolovoj benzinskoj postaji u Karlovcu te u Desincu na autocesti A1

Dukatovo mlijeko najpovoljnije na Petrolovoj benzinskoj postaji u
Karlovcu te u Desincu na autocesti A1

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da vam u nedjelju navečer ponestane mlijeka ili da na putu kući shvatite kako ste ga zaboravili kupiti obavljajući svakodnevni shopping. Rješenje za takve probleme od sada se nalazi na Petrolovoj benzinskoj postaji u Karlovcu, na adresi Banija bb te na benzinskoj postaji Desinec, na autocesti A1 u smjeru Karlovca.

Petrol je za sve Karlovčane, posjetitelje grada, ali i putnike na autocesti pripremio zaista senzacionalnu ponudu – Dukatovo trajno mlijeko po cijeni od 5,39 kuna po litri, najpovoljnijoj na tržištu. I ne samo to, Dukat trajno mlijeko moći ćete kupiti bilo kada jer ove Petrolove benzinske postaje rade 0 – 24 sata.

Osim najpovoljnijeg Dukat mlijeka na tržištu koje je dostupno 24 sata na dan, kupce na Petrolovoj benzinskoj postaji u Karlovcu te na BP Desinec čeka još mnoštvo usluga koje će im olakšati svakodnevne poslove. Pa se tako u sklopu ovih postaja nalazi Hip Hop trgovina s bogatim asortimanom robe široke potrošnje, bar te bankovni automat. Također, Petrol je jedini lanac benzinskih postaja u Hrvatskoj gdje možete kupiti ulaznice iz sustava Eventim za najrazličitija društvena događanja poput domaćih i inozemnih koncerata, utakmica i sl.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest