Boris Veličan gost večerašnje KAbine u knjižari VBZ u Radićevoj

Boris Veličan gost večerašnje KAbine u knjižari VBZ u Radićevoj

Večerašnja KAbina, dvanaesta po redu, imat će samo književni dio, koji će se održati u knjižari VBZ u Radićevoj ulici.

Gost KAbine je Boris Veličan, putopisac i svjetski putnik, autor knjiga “Meni je svaki dan nedjelja” i “Odavde do tralala”. Veličanove knjige izuzetno su popularne, pa je kompletna prva naklada rasprodana, no vrlo skoro trebale bi se ponovno pojaviti na policama hrvatskih knjižara.

Posebno je zanimljivo to da Boris Veličan najviše voli putovati – pješice. Hodajući je prešao put od Zagreba do Sahare, ali i od Petrograda (danas St. Petersburga) do Pariza, čime je ponovio davni poduhvat naših slavnih sugrađana braće Seljan, za koje uostalom i sam jasno kaže: “Braća Seljan naše su najveće face!”.

Večeras u 19 sati u knjižari VBZ saznajte više o njegovim putovanjima, brojnim zanimljivostima koje je doživio tijekom njih, kao i o novim poduhvatima koje planira.

Organizatori KAbine ovim putem žele i zahvaliti Cohiba Cafeu na dosadašnjoj suradnji, a posebna zahvala ide svima onima koji su uskočili u pomoć u proteklih tjedan dana i ponudili svoj prostor za naredna izdanja KAbine – osim knjižare VBZ, posebno treba istaknuti Knjižnicu za mlade, Promenada klub, te caffe barove Amadeus i Denis. Tijekom toplijih mjeseci KAbina će se preseliti na otvorene prostore, u planu su izložbe i rock svirke u karlovačkim parkovima, a po dosadašnjem književno-glazbenom konceptu KAbina će se nastaviti od jeseni.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest