Karlovačkom pivu priznanje za kvalitetu – zlatna medalja na natjecanju u Bruxellesu

Karlovačkom pivu priznanje za kvalitetu – zlatna medalja na
natjecanju u Bruxellesu

Stiglo je još jedno vrijedno priznanje za Karlovačko pivo. Ovog puta radi se o zlatnoj medalji na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu. Karlovačko je sudjelovalo na ovogodišnjem World Selection natjecanju i nagrađeno je zlatnom medaljom u kategoriji lager piva.

Po riječima predsjednika Uprave Karlovačke pivovare Alexandera Gerschbachera, ovo je veliko priznanje i za gotovo 400 zaposlenika koji rade u Karlovačkoj pivovari. Kako dodaje, Karlovačko je najbolji predstavnik ove kompanije. Ceremonija dodjele nagrade Monde Selection održat će se u Bruxellesu 23. i 24. svibnja 2011. godine.

Karlovačka pivovara ima iskustva s nagradama. 2004. godine četiri piva iz portfelja Karlovačke pivovare nagrađena su zlatnom medaljom za kvalitetu dok je 2005. godine Karlovačko osvojilo “pivskog Oscara” na međunarodnom natjecanju “The Brewing Industry International Awards”.

Monde Selection – Međunarodni institut za ocjenjivanje kvalitete, kažu u Pivovari, razvio je prije gotovo 50 godina jedinstvenu praksu za testiranje i analizu proizvoda iz svih krajeva svijeta kako bi im dodijelio međunarodno priznatu nagradu za kvalitetu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest