Poziv učenicima – za vrijeme praznika u ZTK radionice – igraonice iz elektronike

Poziv učenicima – za vrijeme praznika u ZTK radionice – igraonice
iz elektronike

U prostoru i organizaciji Zajednice tehničke kulture Karlovačke županije, Grabrik, M. Vrhovca 15, u suradnji s Tehničkom školom iz Karlovca,  održat će se Proljetna  radionica za 15 učenika od 5. do 8. razreda osnovnih škola Karlovačke županije. Radionice – igraonice iz područja elektronike provodit će se 26., 27., 28. i 29. 04.2011. Početak je 26.04.2011. u 9 sati, stoji u pozivu Projektnog tima mehatronike. Kako kažu, pozivaju se zainteresirani učenici da svoje mjesto na radionici osiguraju na vrijeme.

Upis je moguće napraviti prijavom na e-mail adresu ztk.karlovac@ka.htnet.hr ili na mobitel 099/222-1747 do popune slobodnih mjesta.

– Proljetna radionica održava se u sklopu projekta “E-learning u automehatronici” nositelja Tehničke škole Karlovac, i druga je u nizu od predviđene 4 radionice. Ostale 2 radionice održat će se u vrijeme ljetnih praznika, o čemu će zainteresirani biti obaviješteni putem škola i medija. Projekt je financiran sredstvima EU kroz program IPA – komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala, stoji u pozivu.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest