Sportsko-politički “boom” u Novom centru: sad HDZ-ov malonogometni turnir

Sportsko-politički “boom” u Novom centru: sad HDZ-ov malonogometni
turnir

Nakon što je Nezavisna lista Domagoja Švegara u Novom centru uoči izbora organizirala prvi, a na Uskrsni ponedjeljak i drugi uspješan turnir u uličnoj košarci, HDZ nastavlja tradiciju sportsko – političkih evenata u ovoj gradskoj četvrti, ali za mlađe Karlovčane.

Naime, kako je najavio temeljni ogranak HDZ-a Novi centar, krenulo je zaprimanje prijava za malonogometni turnir koji će se održati u subotu 7. svibnja na prostoru između Pastoralnog centra Župe Presvetog srca Isusova i Gradske knjižnice.

– Ovim putem vam upućujemo poziv da nam se pridružite u navedenim sportskim akcijama, da zajednički doprinesemo promidžbi sporta i važnosti bavljenja istim za zdravlje naših najmlađih. Turnir je otvoren za sve osobe koje žele učestvovati sa svojim ekipama, a dobna granica je od 12 do 18 godina, stoji u najavi koju je medijima poslao Temeljni ogranak.

Prijave ekipa primaju se do 7. svibnja u 9,30 sati na tel. 098/745-540 (gosp. Ivan Knezović). Bitno je naglasiti da nema kotizacije, dok će ekipe koje osvoje prva tri mjesta dobiti prigodne nagrade.

Poznato je da sportski sadržaji mogu privući građane kao i da su sport i politika u najužoj sprezi. No, skupljanje političkih bodova na sportskim borilištima ne vrijedi ništa bez kvalitetnih aktivnosti na boljitku zajednice pa će biti zanimljivo vidjeti tko će od sve aktivnijih novocentarskih političara prvi početi raditi i nešto izvan organizacije sportskih turnira.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest