Turizam: Karlovac i tri europska grada u zajedničkom projektu mobilnosti

Turizam: Karlovac i tri europska grada u zajedničkom projektu
mobilnosti

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog projekta Learntour, odrađenog u suradnji s partnerima iz Nizozemske, Turistička zajednica grada Karlovca ponovno je aplicirala na natječaj Agencije za mobilnost i programe EU.

Odlična iskustva iz Nizozemske, ali i odlične ocjene Agencije za mobilnost koja je provedbu projekta pohvalila kao primjer dobre prakse, potakli su TZ da osmisli novi projekt i prijavi ga i ove godine na natječaj Agenciji za mobilnost i programe EU.

Naziv ovogodišnjeg projekta je TURUS – “Usavršavanjem i suradnjom dionika do novih turističkih proizvoda”. Partneri projekta su iz tri zemlje: Njemačka (Munchen – Bemex Reisen), Slovenija (Maribor – Mestna občina Maribor) i Španjolska (Madrid – PR agencija Mediaepsilon).

Cilj ovogodišnjeg projekta je jačanje suradnje kroz učenje i stručno usavršavanje, kako bi se kreirali kvalitetniji turistički proizvodi koji će biti konkurentni na tržištu.

Ukoliko projekt dobije povjerenje Agencije za mobilnost, TZ će na usavršavanje uputiti najviše 13 osoba, koje mogu biti iz tri sektora – javnog (javne ustanove, lokalna samouprava…), privatnog (receptivne turističke agencije) i civilnog (udruge).

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest