U subotnje jutro druga radionica iz projekta “Aktivni građani”

U subotnje jutro druga radionica iz projekta “Aktivni građani”

U Mikrokinu Gimnazije Karlovac u subotu u 10 sati održava se druga po redu radionica ”Aktivni građani” pod vodstvom Ksenije Sanković i Svjetlane Višnić.

Nakon što su prvom radionicom otvorile teme aktivnog građanina, timskih uloga i identiteta, radionica sada ide korak dalje pa će se tako ovoga puta raspravljati o procesu odlučivanja, stvarati “super građani”, pokušati kreirati bolje mjesto za život, a polaznici će se upoznati i sa ubuntu filozofijom. Kao i prošli put, sve to odvijat će se kroz razgovor i igru, a i ovoga puta obećane su dovoljne količine napolitanki.

Organizatorice pozivaju sve zainteresirane bez obzira na dobnu granicu da im se pridruže u stvaranju “super građanina” i provedu subotnje jutro od 10 do 14 sati u pozitivnoj atmosferi i dobrom društvu.

Ova radionica druga je po redu u sklopu projekta ”Aktivni građani” pod vodstvom British Councila, a cilj projekta je stvoriti svijet u kojem ljudi prepoznaju svoj potencijal te preuzimajući odgovornost rade na razvoju svojih zajednica.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest