Kablar: Motociklist pao 50 metara od svoje kuće i na mjestu preminuo

Kablar: Motociklist pao 50 metara od svoje kuće i na mjestu
preminuo

U teškoj prometnoj nesreći koja se nešto prije 16 sati dogodila u Kablaru nedaleko Skakavca smrtno je stradao motociklist. Prema prvim informacijama s kojima raspolaže PU karlovačka, u nesreći je sudjelovao samo motociklist, te je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do pada vozača koji je od posljedica preminuo na mjestu događaja. Ekipa KAportala s terena javlja da je smrtno stradao Ivica Bačić, koji godinama radi u Njemačkoj, na svojem motociklu marke Kawasaki njemačkih registracijskih oznaka.

U razgovoru s mještanima doznajemo da je nesretni Ivica prebrzo ušao u zavoj, koji je uz to bio na nizbrdici, prešao na suprotni trak ceste te kroz jarak “odletio” u dvorište jedne obiteljske kuće. Tamo je udario u zidić. Od siline udarca motocikl se zapalio, a on je odmah preminuo. Tragedija se dogodila svega pedesetak metara od njegove kuće.

Nakon što su zajedno proslavili blagdane, Ivičina supruga i djeca danas su otišli za Njemačku, dok je on htio ostati još nekoliko dana, te tamo otputovati svojim Kawasakijem.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest