U četvrtak u 20 sati u Zorin domu popularna predstava “Diva”

U četvrtak u 20 sati u Zorin domu popularna predstava “Diva”

U Gradskom kazalištu Zorin dom sutra (četvrtak) u 20 sati gostuje zagrebačko kazalište “Žar ptica” s popularnom predstavom “Diva”.

Riječ je o drami koja prati dvije glumice zavidne karijere, neospornog talenta, ali i snažnih ega. Radnja se zbiva neposredno prije dodjele Nagrade hrvatskog glumišta u garderobi Hrvatskog narodnog kazališta. Dvije glumice spremaju se za svečanu dodjelu, a kada se u trenutku nađu zajedno u prostoriji, između njih izbija sukob u kojem se otkrivaju sve skrivene tajne i padaju sve maske, a dvije žene ostaju jedna pred drugom potpuno ogoljene i iskrene. Dive se nadmeću do samog kraja predstave u nemilosrdnoj i žestokoj ženskoj borbi bez ustezanja, sve do kulminacije i neočekivanog obrata koji će iznenaditi publiku.
Predstava je nastala prema tekstu Marijane Nole, a režiju potpisuje Želimir Mesarić. U glavnim ulogama igraju Natalija Đorđević i Marija Sekelez koja ovom predstavom ujedno obilježava i 35. godišnjicu umjetničkog djelovanja.
Karte se mogu kupiti po cijeni od 50 kuna na blagajni Zorin doma, uz uobičajene popuste za umirovljenike, studente, učenike i grupe.
KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest