Karlovački i zadarski Lumierovci organiziraju 1. Foto dane mladih

Karlovački i zadarski Lumierovci organiziraju 1. Foto dane mladih

Prvi hrvatski nekomercijalni medijski studio, pritom gotovo bez iznimke sačinjen od vrlo mladih umjetnika fotografije, filma i srodnih umjetnosti, Lumiere Media, koji djeluje u Zadru i Karlovcu, organizator je 1. Foto dana mladih, koji se od sutra održavaju u Kutini.

Riječ je o foto natjecanju, ali i druženju mladih fotografa (do 18 godina starosti), čiji je cilj kreativna suradnja, ali i snimanje kvalitetnih turističkih fotografija za promociju Hrvatske kao idealne turističke destinacije.

Organizator Foto dana mladih je Lumiere media. Glavni partner projekta je UHPA (Udruga Hrvatskih putničkih agencija), dok su ostali partneri Turistička zajednica Grada Kutine, PP Lonjsko polje, Muzej Moslavine, Hoteli DAIM, Lonja tours te Matica Hrvatska – ogranak Kutina.

Glavni sponzori prvog okupljanja su Grafički studio Grafodrom, Zlatarnica Gerić, Foto studio Anđela i ProFoto. Kako mladi entuzijasti najavljuju, Foto dani mladih održavat će se više puta godišnje, svaki puta u drugom gradu.

Recimo kako će u Kutini stvarati mladi karlovački fotografi Antonio Čorak i Petra Sutlić te Ogulinka Petra Perić, a kao modeli – Helena Mažuran, Martina Bačić i Maria Brckan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest