Mladi karlovački filmaši rade čak 12 (+1) novih uradaka, večeras crtići za klince

Mladi karlovački filmaši rade čak 12 (+1) novih uradaka, večeras
crtići za klince

Do 4. međunarodnog Four river film festivala i 16. Revije filmske mladeži ostalo je još više od četiri mjeseca, no mladi karlovački filmaši rade punom parom. Ovih dana snimljen je foršpan za novi festival – nakon što je prošle godine simpatični dabar oduševio gledatelje, ove godine na festival pozivaju tri nova lika: Kauboj, Sith i Charlie Chaplin u vrlo simpatičnom prvom foršpanu pozivaju na festival pod redateljskom palicom Vjekoslava Živkovića i producentice Marije Ratković. Najavljen je i četvrti lik, a tko će to biti…neka ostane iznenađenje.

Osim foršpana, mladi Karlovčani punom parom rade i na novim umjetničkim uratcima. Ovih dana zgotovljeno je, ili će tek biti, čak 12 novih filmova, a posebno veseli činjenica da su među njima i dva osnovnoškolskih autora.

Filmovi koji su već u javnosti i dalje postižu lijepe uspjehe. Animirani film “Kobna greška”, Helene Panijan i Nine Čorak, ovog vikenda bit će prikazan na 2. VAFI-ju, međunarodnom festivalu animiranog filma u Varaždinu.

A, karlovački filmaši stignu prirediti i poneku aktivnost za mlade, pa i najmlađe. Uz brojne radionice za srednjoškolce i osnovce, najmlađe sugrađane pozivaju večeras na druženje u McDonalds, uz projekciju crtića. Uz nezaboravne junake crtanih filmova mališani mogu uživati večeras u 19 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest