Večeras na Kinološkom besplatni koncert riječkih rock legendi Let 3

Večeras na Kinološkom besplatni koncert riječkih rock legendi Let 3

Drugi dan međunarodnog skupa “Bube na četiri rijeke”, koji svake godine okuplja velik broj zaljubljenika u Volkswagen vozila, nudi i odličan koncert, u recesijska vremena svakako treba naglasiti – i to besplatno!

Nakon zagrijavanja za koje je zadužena grupa The Đikanz, negdje oko 23 sata na pozornicu na Kinološkom izlaze legendarni riječki rockeri Let 3. Vjerojatno nikome ne treba posebno najavljivati ovaj bend, kako u glazbenom dijelu (od najstarijih hitova poput “Vjeran pas” i “Izgubljeni”, preko “Profesora Jakova” i “Nafte” do svježijih poput “Riječke pičke”), tako ni u smislu redovitih performansa na pozornici. U svakom slučaju, večeras nas zasigurno očekuje odlična zabava.

Osim koncertnog dijela, drugi dan skupa obožavatelja “Buba” nudi još dosta zanimljivosti. Uz brojne nagradne igre, izložbu i proglašenje najljepših vozila, Karlovčani će karavanu VW-a moći vidjeti i po gradskim ulicama u 17 sati, a po prvi puta održat će se i “Buba svadba” u 18,30 sati. Prije koncerata posjetitelje će svojim uvijek atraktivnim nastupom zabaviti i break-dance plesači.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest