Maturanti opet za primjer – probleme u Karlovcu radili samo Siščani!

Maturanti opet za primjer – probleme u Karlovcu radili samo
Siščani!

I ove godine karlovački maturanti vrlo su veselo, bučno, ali i brz većih incidenata proslavili svoj dan. Dok iz nekih drugih gradova ima i vijesti o teškim pijanstvima, fizičkim obračunima, razbijanjima…karlovačka policija gotovo da nije imala posla, a to vrijedi i za Hitnu pomoć.

Policija je zabilježila tri prekršaja javnog reda i mira, a samo jedan od njih napravio je Karlovčanin, i to još za dana. Na ŠRC Korana Karlovčani i Dugorešani ponašali su se primjereno, no jedan incident ipak je zabilježen i to u režiji dvojice Siščana, koji su “pod gasom” vrijeđali policijske službenike. Jedan je maloljetan i, moguće, učenik neke od karlovačkih srednjih škola, a drugi je u 27. godini te je, nadamo se, već završio srednju školu.

Pijanih je, naravno, bilo, ali ni tu nije bilo ozbiljnijih problema pa, srećom, niti jedna jedina osoba nije završila na ispumpavanju. Zbog sparine i premora na ŠRC Korana nekoliko je maturanata kolabiralo, no zbog brze liječničke intervencije problema nije bilo. Problem je bio u iscrpljenosti, a ne u alkoholu, pa su primili infuziju i oporavljeni pušteni kućama.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest