Nastavlja se bijeg: Sportski direktor Tomislav Ivković podnio neopozivu ostavku

Nastavlja se bijeg: Sportski direktor Tomislav Ivković podnio
neopozivu ostavku

Kasno sinoć, svega tri dana prije posljednje utakmice u sezoni, što najbolje pokazuje do koje je mjere nezdrava situacija u NK Karlovcu nakon dolaska predsjednika Stjepana Turkovića, sportski direktor Tomislav Ivković podnio je neopozivu ostavku, zbog, kako ističe u svom pismu, zbog općeg ugođaja u klubu, razmimoilaženja oko načina vođenja kluba i, posljedično, atmosfere koja prema klubu i klupskom vodstvu vlada u gradu.

Da je Ivković vrlo nezadovoljan pisali smo nedavno, no unatoč potvrdi od strane naših izvora u klubu kako je došlo do oštrog sukoba Ivkovića i Turkovića, sportski direktor nešto je kasnije ipak demantirao da je najavio ostavku. Čini se, ipak, kako je atmosfera u klubu (naravno, što se tiče onog najvažnijeg – uprave) potpuno nezdrava i kako Ivković nije mogao izdržati niti tri dana i potom otići “potiho”, po završetku sezone.

Upravu NK Karlovca, otkako je na čelu Turković, napustili su ili su potjerani Šprajcer, Perković, Mejašić, Marčetić, Rudar, Strikić, Benčić, pomoćni trener Miroslav Kuljanac i tvorac karlovačkog nogometnog uspjeha Igor Pamić, igrač Lajtman…a odlaske navodno najavljuju još neki, prije svega članovi uprave Ivica Horvat i Josip Šafar. Masovni bijeg iz NK Karlovca pokazuje kako klubom ipak, unatoč svim demantijima, drma netko iz sjene, jer opće nezadovoljstvo Turkovićem uprava bi vrlo lako riješila smjenom – kada bi im to dopustio “igrač iz sjene”. No, očito nemaju dopuštenje pa umjesto toga iz kluba redom bježe.

Uz bijeg iz uprave, potpuno nezadovoljstvo Karlovčanima pokazali su i navijači i ljubitelji nogometa, ne samo Gademzi, već i građani s gotovo 3000 potpisa na peticiji i skandiranjem “Turković odlazi!” na utakmicama. No (a nema smisla da se pravimo naivni i žmirimo na utjecaj politike i HDZ-a na upravu kluba), karlovačka politička vlast očito je odlučna još jednom pokazati kako joj je do mišljenja građana stalo kao do lanjskog snijega.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest