Odličan miks KAbine i Proljetnih promenada uz jutarnji rock i nadarene mlade fotografe

Odličan miks KAbine i Proljetnih promenada uz jutarnji rock i
nadarene mlade fotografe

U svom trećem ovogodišnjem izdanju Proljetne promenade, koje u suradnji s projektom KAbina organiziraju Turistička zajednica grada Karlovca i Studio 8, ponudile su novu i prilično originalnu koncepciju koja je na jedan dan pretvorila noć u jutro. Dva rock benda, karlovački Echo i zagrebački Tix, u karlovačkom perivoju, u ugodnom i sunčanom jutru pokazali su kako rock može  funkcionirati i u jutarnjim uvjetima, za što su primili zaslužen pljesak brojnih šetača i gledatelja.

Duž Promenade bila je, pak, postavljena izložba fotografija četvero mladih karlovačkih fotografa. S po pet vrlo dobrih i zanimljivih fotografija predstavili su se srednjoškolci Petra Sutlić, Filip Trezner i Demjan Rožman te studentica Sabina Brlečić, a tijekom trosatnog postava izložbe gotovo da nije bilo šetača koji nisu usporili i posvetili zasluženo vrijeme fotografijama nadarenih mladih karlovačkih umjetnika.

Proljetne promenade sljedećeg se vikenda nastavljaju prezentacijom ponude Malog Lošinja i dodatnim atrakcijama poput balona za letenje, dok je sljedeća KAbina predviđena za 18. lipnja, kada će u Promenada klubu biti održana vrlo zanimljiva predstava studenata portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu, a nakon toga i svirka u dvorištu Promenada kluba.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest