Izložbom i likovnom radionicom počeli Dani Dječjeg vrtića Karlovac

Izložbom i likovnom radionicom počeli Dani Dječjeg vrtića Karlovac

Kad nemaju dovoljno riječi da izraze tugu, ljubav, sreću ili bijes, djeca svoje osjećaje najbolje izražavaju kroz crteže. Svaki je crtež koji ovdje vidite poseban i jedinstven, baš kao i svako dijete koje ga je napravilo. Morate priznati da nema ljepših umjetničkih radova od onih koje svojom iskrenošću stvaraju djeca, rekla je Marina Gojak, ravnateljica Dječjeg vrtića Karlovac, na otvorenju izložbe dječjih radova likovne igraonice ”Duga” u ULAK-u.

Ovom izložbom i službeno su otvoreni Dani Dječjeg vrtića Karlovac, koji će trajati od 23. svibnja do 27. svibnja, a cijeli će tjedan na rasporedu biti niz zanimljivih društvenih, kulturnih i sportskih aktivnosti za mališane, ali i stručna predavanja za odrasle.

Nažalost, zbog iznimno lošeg vremena otkazan je nastup malih folkloraša iz folklorne igraonice ”Licitarsko srce”, koji se trebao u sklopu otvorenja održati ispred ULAK-a.

Prva u nizu aktivnosti održana je već jutros, u ograđenom igralištu Dječjeg vrtića Grabrik, gdje je održana likovna kolonija, a mališani su imali priliku slikati i družiti se sa grupom likovnih umjetnika, predvođenih slikarom Vladimirom Halovanićem.

Sutra su na rasporedu sportske aktivnosti i međuvrtićka druženja od 9.30 do 11.30 sati, a u poslijepodnevnim satima, točnije od 17 do 19 sati, u sklopu Dječjeg vrtića Rakovac održat će se prezentacija slikovnice ”Naš vrtić treba ogradu!”, kao i prodajna izložba i tombola za uređenje okoliša i postavljanje ograde.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest