Talentirani srednjoškolci fotografirali Karlovac kakav je drugima manje poznat

Talentirani srednjoškolci fotografirali Karlovac kakav je drugima
manje poznat

Da Karlovac predstavlja puno više od grada na četiri rijeke, ovaj je vikend prepoznala i ekipa projekta “Upoznajmo Hrvatsku” koja je proteklih dana gostovala u Karlovcu te svojim objektivima ovjekovječila ljepote i čari koje pruža naš grad. Projekt kojeg u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama provodi Udruga hrvatskih putničkih agencija u suradnji s produkcijom Lumiere media, skupinom mladih fotografa iz Zadra i Karlovca, kao glavni cilj ima promociju Hrvatske kao iznimno atraktivne turističke destinacije, osobito u vrijeme prije i poslije turističke sezone.

Uz pomoć modernijeg pristupa fotografiji, ovi talentirani srednjoškolci stvaraju velik broj kvalitetnog video i foto materijala, kojim bi se “Lijepa naša” trebala prikazati u novom, privlačnijem svjetlu, a uz turistima uvijek privlačnu obalu Jadranskog mora, radi se i na pojačanoj promociji svih blagodati koje pruža kontinentalni dio Hrvatske.

Uz dobro poznate ljepote Karlovca, mladi fotografi zabilježili su i kadrove sa Sajma vlastelistva održanog na Starom gradu Dubovcu, kao i fantastične biciklističke vratolomije BMX natjecanja Zion Dirt Jam.

Rad ovih mladih kreativaca ide dalje, pa će nakon Kutine, Konavala i Karlovca, njihova slijedeća destinacija biti Ogulin. Grad podno Kleka posjeti će upravo u vrijeme trajanja Ogulinskog festivala bajki, 11. i 12. lipnja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest