Potpisan ugovor o sponzorstvu krijesa – gosti popularni Kawasaki 3P

Potpisan ugovor o sponzorstvu krijesa – gosti popularni Kawasaki 3P

U prostorijama Karlovačke pivovare potpisan je ugovor o sponzorstvu ovogodišnje manifestacije Ivanjski krijes. Ugovor su potpisali Karlovačka pivovara kao glavni sponzor i Turistička zajednica grada Karlovca kao organizator uz gradske četvrti Banija i Gaza.

Ovogodišnji krijes bit će mješavina duge tradicije i noviteta uvedenih prošle godine, koji su u javnosti naišli na brojne pozitivne kritike. Tako će, uz već uobičajeni program, i ove godine biti održan rock koncert za mlade, na pozornici neposredno prije banijskog mosta. Glavni gosti 23. lipnja bit će popularni zagrebački rockeri Kawasaki 3P, koji u sastavu imaju i karlovačke predstavnike (Demirela Pašalića i, povremeno, Maria Bočića). Kao predgrupa nastupit će izvrsni dugoreški bend Udriground, koji je sjajnim nastupima na KAbini i Hermetici stekao mnoge poklonike i definitivno slovi za jednu od najvećih nada županijske glazbene scene.

Program u 17.30 na stadionu NK Radnika otvara nogometni susret Banije i Gaze. Prošle godine Banijanci su bili uspješniji i slavili 5:2. U 20 sati, pak, na sredini mosta održat će se uvijek zanimljivo natjecanje u potezanju konopa. Gažani su u velikom nizu, već dugo su pobjednici ovog nadmetanja pa će biti zanimljivo vidjeti je li Banija spremna za odgovor ove godine.

Paljenje krijesova i veliki vatromet planirani su, već po tradiciji, u 22 sata. Zapalit će se i mali dječji krijesovi, a što će ove godine najaviti paljenje krijesova još nije potpuno definirano – prošle godine odličan je odabir bilo angažiranje Dubovačkih streličara, koji su s mosta u Kupu ispalili zapaljene strijele, a vrlo je moguće da će i to prerasti u tradiciju.

Bit će još dosta ulične zabave i zanimljivosti, no o svemu tome u danima koji slijede.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest