Baletni studio Karlovčanima predstavio deset koreografija klasičnog baleta

Baletni studio Karlovčanima predstavio deset koreografija klasičnog
baleta

U Gradskom kazalištu Zorin dom jučer je održana završna produkcija Baletnog studija. Predstavile su se četiri grupe sa ukupno deset koreografija klasičnog baleta.

Najmlađa, predškolska grupa, čija je voditeljica i koreografkinja Branka Podvorac izvela je tri točke. Djevojčice su svoj rad prezentirale kroz koreografije “Igra i vježba”, “Polka” te “Pozdrav”. Nešto starija grupa, mlađih osnovnoškolaca, izvela je dvije koreografije: “Labuđe jezero” te “Young and beautiful”. Voditeljica i koreografkinja im je Milica Gutović. Treća grupa, pod vodstvom iste koreografiknje, predstavila se s tri točke. Izvele su “Pa de quatre”, “Releve sure point” te su plesale na poznatu melodiju “I wanna be loved by you”. Najstarija grupa svoj je rad prezentirala kroz dvije točke. Jednu na klasičnu melodiju “Valse des flocons de neige” , a drugu na nešto modernije ritmove skladbe “November rain”. Koreografiju im je osmislila također, Milica Gutović.

Završne produkcije Baletnog studija nastavljaju se danas i sutra, kada će ljubitelji plesa moći uživati u čak četiri zasebne predstave, s koreografijama grupa suvremenog plesa i ritmike. I danas i sutra predstave su na rasporedu u 18 i 20 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest