Pumpa u Smičiklasovoj gotova do kraja kolovoza – caffe bar nisu ni planirali

Pumpa u Smičiklasovoj gotova do kraja kolovoza – caffe bar nisu ni
planirali

Nova benzinska pumpa INA-e u Smičiklasovoj ulici na Rakovcu koja je u izgradnji ipak neće imati caffe bar koji bi radio od 0 – 24 sata i tako, po mišljenju stanara zgrade ispod koje se nalazi gradilište, dodatno narušavao njihovu kvalitetu života. U dopisu poslanom iz INA-e, kapitalna rekonstrukcija podrazumijeva rušenje stare benzinske postaje i izgradnju potpuno nove, moderne benzinske postaje. Broj parkirališnih mjesta bit će sukladan projektu, no izgradnja caffe bara u sklopu projekta nije bila u planu.

– Benzinska postaja projektirana je prema najsuvremenijim standardima poslovanja benzinskih postaja uključujući i visokozahtjevne standarde zaštite okoliša i zdravlja ljudi, tvrde u INA-i i dodaju kako je predviđeni završetak izgradnje je kraj mjeseca kolovoza.

Podsjetimo, rekonstrukcija stare benzinske postaje revoltirala je građane Tuškanove ulice koji su digli svoj glas iako je već INA ishodovala građevinsku dozvolu za novu pumpu koja će biti prilično proširena. Stanari su i dalje uvjereni da će novi objekt s parkiralištem koji dolazi pod njihove prozore negativno utjecati na njihovu kvalitetu života, boje se pada cijena svojih stanova kao i buke i svjetlosnog zagađenja na novom objektu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest