Traži se suvenir za Dane piva – prednost onima koji koriste zaštitni znak Zlatku

Traži se suvenir za Dane piva – prednost onima koji koriste
zaštitni znak Zlatku

Originalni “pivski suvenir” koji na sebi ima zaštitni znak, odnosno maskutu Karlovačkih dana piva – Zlatku traži se javnim pozivom kojeg je raspisala karlovačka Turistička zajednica.

– Odabrani proizvođači pivskih suvenira moraju zatražiti suglasnost Turističke zajednice grada Karlovca za korištenje lika Zlatke. Proizvođači pivskih suvenira čiji prijedlozi nisu odabrani, nemaju pravo koristiti lik Zlatke i proizvode s likom Zlatke ne mogu stavljati na tržište, stoji u pozivu koji je namijenjen tvrtkama, obrtima, zadrugama, udrugama, ustanovama i OPG-evima koje se bave izradom suvenira.

– Izabrane suvenire Turistička zajednice grada Karlovca promovirat će na svojoj web stranici, putem press info materijala te na manifestaciji Karlovačkih dana piva, a proizvođače upućujemo da izabrane suvenire ponude svim trgovinama u Karlovcu koje se bave prodajom suvenira kao i na štandovima Karlovačkih dana piva, piše u pozivu. Izabrani suveniri osim iz kategorije prehrambenih proizvoda ući će u prodajni asortiman suvenira Turističkog informativnog centra Korzo. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest