Poziv Karlovčanima – u 11.30 na Korzu dijeljenje plakata za Antoniu Bilić

Poziv Karlovčanima – u 11.30 na Korzu dijeljenje plakata za Antoniu
Bilić

Nestanak 17-godišnje Antonie Bilić potresao je mnoge, pa tako grupa na Facebooku okuplja već gotovo 30 tisuća članova iz cijele Hrvatske, koji su odlučili i sami pomoći potrazi. Danas će se okupiti u svim hrvatskim gradovima, kako bi razdijelili plakate i polijepili ih na svim frekventnim mjestima u svojim gradovima i okolnim mjestima.

U Karlovcu su organizatori skupa sami tiskali stotinjak plakata svojim sredstvima, a svi građani se pozivaju da i sami isprintaju ili tiskaju pokoji plakat, ukoliko su to u mogućnosti. Oni koji to nisu u stanju moći će plakat dobiti na karlovačkom okupljanju koje počinje na Korzu u 11.30 sati, kod slastičarnice Mozart.

Dobijeni plakat možete zalijepiti u svojoj gradskoj četvrti, na benzinskim postajama, trgovačkim centrima…a pozivaju se i svi stanovnici drugih mjesta županije (u kojima nema najavljenih okupljanja) da dođu po plakat ili ga sami isprintaju ili tiskaju.

Važno je naglasiti (budući je Karlovac već oblijepljen plakatima s nestalom djevojkom) kako je riječ o plakatu kojeg i mi objavljujemo, odnosno onom koji sadrži i fotografiju nestale Antonie i fotorobot vozača kamiona u koji je Antonia navodno ušla kada je posljednji puta viđena.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest