Odličan program ovogodišnjeg Etno jazz festivala u Parku Veleučilišta

Odličan program ovogodišnjeg Etno jazz festivala u Parku
Veleučilišta

Stjecajem okolnosti, sve popularniji karlovački etno jazz festival ove će se godine održati u dva termina – 28. i 29. lipnja te 22. srpnja. Odlična ponuda za sjajno inozemno gostovanje nije se mogla odbiti unatoč nešto kasnijem terminu.

Festival u Parku Veleučilišta, u utorak, 28. lipnja, otvara koncert Tamare Obrovac i vrsnog armenskog glazbenika Karena Asatriana i njihovog IstrArmenia ansambla, koji, uz Tamaru i Karen, čine vrhunski glazbenici Kruno Levačić, Zvonimir Šestak, Uroš Rakovec i Carlos Sungurlyan. Koncert počinje u 21 sat, a dan poslije, u istom terminu, nastupa sjajni jazz kvartet ZZ (Ratko Zjača, Simone Zanchini, Martin Djakonovski i Ratko Divjak).

U obje večeri u 23 sata su na rasporedu after partiji s jazz sessionima i nastupima niza kvalitetnih jazz glazbenika iz Hrvatske i inozemstva.

Završna večer festivala, kako smo i spomenuli, bit će nešto kasnije, točnije 22. srpnja. Ona će biti upriličena u prostoru MUZA-e, gdje će  nastupiti iznimno popularni indijski etno jazz bend Kendraka.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest