Ugodna kazališna večer uz dvije predstave Dramskog studija Zorin doma

Ugodna kazališna večer uz dvije predstave Dramskog studija Zorin
doma

Završne produkcije Dramskog studija Gradskog kazališta Zorin dom protekle su u vedrom i poučnom tonu. Na rasporedu su bile dvije predstave autorice i voditeljice Dramskog studija Sanje Hrnjak.

U 18 sati prikazana je predstava “The Egg”, koja  je privukla mnogo djece i mladih, a mladi članovi Dramskog studija svojom su se veselom izvedbom pobrinuli za ugodnu atmosferu. Ovaj igrokaz govori o prijateljstvu uz poruku da se ljudi, zbog brzog i stresnog načina života, sve više udaljavaju. Radnja prati dječaka Joju koji odlazi kod bake na selo pronaći prijatelja. Ulogu Joje odigrao je Borna Žaja, a ostale uloge igrali su Nika Šporčić, Lucija Kovačić, Mihael Mastelić Ivić, Borna Muže, Kristijan Pilčik, Mila Grginčić, Borna Boljkovac, Jakov Latković, Barbara Hasan, Sara Šebalj, Mirna Kitanović, Lucija Luketić, Zrinka Kirinčić, Lucija Štanjer i Dora Spudić.

U 20 sati na rasporedu je bilo iznimno ugodno iznenađenje pod nazivom “Improkaz”. Radi se o Impro-kazalištu koje se kao dio dramskog odgoja temelji na improvizaciji. Izvođači nemaju unaprijed napisan tekst već se mjesto, vrijeme pa i sama radnja osmišljava na licu mjesta u suradnji s publikom. Upravo se na ovakav način predstavila najstarija grupa Dramskog studija pokazavši veliku domišljatost, kreativnost i veliku dozu talenta, ali i angažiranosti. Publika je uživala u svakoj novoj vježbi, a mladi improvizatori izvrsno su uključili gledatelje u svoju izvedbu. Program su vodili Ivana Paljug i Kristijan Orešković, a improvizatori su Franka Cegur, Damir Crnica, Inga Jurić, Petra Karin, Ivana Kostelac, Lorena Kovačević, Lovor Kranjčević, Lucija Luketić, Leonarda Mikša i Ines Poljak.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest