Ivanjski krijesovi večeras uz tradicionalna nadmetanja, ali i odlične rock koncerte

Ivanjski krijesovi večeras uz tradicionalna nadmetanja, ali i
odlične rock koncerte

Prošlogodišnji Ivanjski krijesovi svojim su novitetima oduševili nekoliko tisuća posjetitelja koji su se okupili na obalama Kupe, pa nije bilo razloga da se istim putem nastavi i ove godine. Večeras će tako, uz tradicionalna nadmetanja Banije i Gaze i uobičajenu ponudu na dvije kupske obale, također biti i dosta uličnih događanja i plesova, ali i rock koncerata.

Program već tradicionalno počinje malo dalje od obale, na stadionu NK Radnika na Gazi, gdje će se u 17.30 momčadi dvije gradske četvrti ogledati u nogometu. Prošle godine uspješnija je bila Banija. U 20 sati, pak, na sredini kupskog mosta Banijanci i Gažani povlačit će uže, a u tom nadmetanju već su godinama uspješniji kršni Gažani.

Posjetitelji će tijekom cijele večeri moći uživati u klasičnim plesovima CasaBlanka kluba, ali i break dance i hip-hop majstorima Promenada kluba. Ubrzo nakon povlačenja užeta krenut će i rock koncerti na pozornici kod PBZ-a – program otvara jedno od najugodnijih iznenađenja Hermetike, mladi karlovački bend Opsajd, a oko 21 sat na pozornicu će izaći sve popularniji dugoreški Udriground. Uslijedit će kratka stanka za vrijeme velikog vatrometa (22 sata) i paljenja krijesova (22.15), da bi oko 22.30 nastupile glavne zvijezde večeri, zagrebački bend Kawasaki 3P.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest