Pravila na Foginovom – zabranjen ulazak s vozilima i kućnim ljubimcima

Pravila na Foginovom – zabranjen ulazak s vozilima i kućnim
ljubimcima

S uređenjem Foginovog kupališta, u Gradu mole sugrađane i kupače da se drže određenih pravila. Kako se navodi u priopćenju, građani se mole da na prostor Foginovog kupališta ne ulaze s motornim vozilima – osobnim automobilima, motociklima i sl. jer je ulazak dozvoljen isključivo vozilu hitne medicinske pomoći prema potrebi te službama koje održavaju čistoću i uređenost kupališta. Sva ostala vozila biti će uklonjena, a vlasnicima će biti naplaćena kazna, navode u Gradu.

Nadalje, kupači će bicikle moći ostavljati samo na stalku za bicikle koji se nalazi na ulazu u kupalište dok je na prostor registriranog kupališta strogo zabranjeno dovođenje kućnih ljubimaca na kupalište. Ako se poneki pas i “prošverca”, komunalni redari će to sankcionirati. Oni koji na Koranu ne mogu bez svog ljubimca, mogu otići na drugu obalu rijeke ili malo dalje do ploča ispod ruševine od hotela.

Molimo građane da čuvaju elemente vodenog parka te da ih koriste u skladu s pravilima napisanima na njima zbog osobne zaštite i zaštite ostalih kupača. Naime, poseban je problem trampolin čija nosivost je 8 odraslih kupača, a često ih zna na njemu biti preko 20. Kaportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest