Vaterpolo turnirom po “karlovačkim” pravilima otvorena sezona na Foginovom

Vaterpolo turnirom po “karlovačkim” pravilima otvorena sezona na
Foginovom

Vaterpolo turnirom po modificiranim “karlovačkim” pravilima danas je i službeno otvorena sezona kupanja na Foginovom kupalištu na Korani, jedinom registiranom riječnom kupalištu u Hrvatskoj. Nešto hladniji dan i oblaci na nebu odmah ujutro baš na dan službenog otvaranja kupališta nisu bili naklonjeni kupačima i ostalim Karlovčanima koji već tjednima svaki topliji dan provode na Foginovom. To, međutim, nije utjecalo na dobro raspoloženje u vodi. Nakon gotovo cjelodnevnih borbi u finalu su se ponovno susrele momčadi koje su igrale i u finalu prošlogodišnjeg prvog karlovačkog vaterpolo turnira – i ovog puta uspješniji je bio Peter Parker, koji je svladao Karlovačke tuljane sa 4:2. U susretu za 3. mjesto momčad Obični sivi kitovi svladala je Caffe bar Dalmatino sa 9:6.

Igrala se i ulična košarka. Na prigodnom platou i uz montažni koš, hakleri su se također nadmetali za naslov najboljeg, a slavila je ekipa Čaša na stalku, ispred sastava Ida i dečki, koji je, kako i ime govori, bio poseban po činjenici da je u ekipi zaigrala, sasvim ravnopravno, i djevojka. Treća je momčad Izgubljeni na Foginovom, četvrto Foginovo, a pete Pahuljice.

Za kraj ipak lijepog dana na Foginovom plesala se zumba i to uz humanu notu – prikupljanje hrane za napuštene pse u skloništu u Utinji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest