Povorku Dana piva režira Dolenčić, manifestaciji novi slogan i vizuelni identitet

Povorku Dana piva režira Dolenčić, manifestaciji novi slogan i
vizuelni identitet

“Svi pravac u Karlovac, grad susreta i dobrog piva”, službeni je slogan jubilarnih 25. Karlovačkih dana piva koji je dobio i originalan, prepoznatljiv znak ali i redatelja svečane Pivarske povorke na samom otvorenju manifestacije. Povorku će režirati poznati redatelj Krešimir Dolenčić koji se već iskazao u režiji velikih evenata poput otvorenja Azijskih igara.

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji koju su održali gradonačelnik Damir Jelić i predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher, predstavljen i je i program manifestacije koji se, međutim, neće puno razlikovati od dosadašnjih. Kako je objavio gradonačelnik Jelić, dosad su dogovoreni nastupi estradnih umjetnika Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Nene Belana te starih gostiju na karlovačkoj pivarijadi Joleta, Jasmina Stavrosa i Maje Šuput. Pregovara se s još jednom istinskom glazbenom zvijezdom no dosad nije poznati njezino ime.

Karlovačka pivovara je za jubilarne Dane piva pripremila posebna iznenađenja. To su festivalsko pivo posebno spravljeno za ovu manifestaciju te besplatan prijevoz za posjetitelje na području grada, županije te do grada Zagreba. Festivalsko pivo će bit mala tamnije od Karlovačko lagera, imat će neznatno više alkohola ali, kaže Gerschbacher, bit će pravo pivo za uživanje na festivalu piva. Cijenom neće odskakati od Karlovačkog dok će se organizatori pobrinuti da kao i prošle godine cijena piva, barem onog “pučkog”, bude pristojna i pristupačna svima.

Gerschbacher je najavio i proizvodnju Karlovačko Radlera u Karlovcu. Poznato je da se ovo iznimno popularno pivo dosad proizvodilo u Mađarskoj no to će se promijeniti. Pivovara je nabavila opremu koja bi uskoro trebala biti montirana tako da će poteći Radler – made in Karlovac.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest