Rođendanska biciklijada kluba Pedala-Laganini starta u nedjelju u 8 ujutro

Rođendanska biciklijada kluba Pedala-Laganini starta u nedjelju u 8
ujutro

Volite li biciklizam i ne plaše vas velike vrućine i sparine koje pritišću naš grad i okolicu posljednjih dana, svakako vam preporučamo da se u nedjeljno jutro pridružite brojnim rekreativcima na rođendanskoj karlovačkoj biciklijadi u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba Pedala-Laganini.

Riječ je o prvoj biciklijadi “Karlovačke četiri rijeke”, koja bi trebala postati tradicionalna, a u svom prvom izdanju obuhvaća vožnju 96 kilometara dugom trasom Karlovac – Barilović – Generalski Stol – Bosiljevo – Netretić – Jaškovo – Karlovac.

Okupljanje sudionika je u 7.30 sati na ŠRC Korana, a start biciklijade planira se za 8 sati. Startnina je 60 kuna, a za nju će svi sudionici dobiti prigodan bedž, okrijepu tijekom cijelog puta (voda i sokovi), te ručak tijekom pauze na polovici puta, na terasi restorana Bosiljevo.

Biciklijada će imati i policijsku pratnju, a pravo sudjelovanja imaju svi, no organizatori naglašavaju da svi mlađi od 14 godina obavezno moraju nositi kacigu i biti u pratnji odrasle osobe.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest