Gradonačelnik nagrađuje – ovog puta 30 tisuća kuna Martini Furdek Hajdin

Gradonačelnik nagrađuje – ovog puta 30 tisuća kuna Martini Furdek
Hajdin

Gradonačelnik Damir Jelić i ove godine nastavlja s nagrađivanjem zaslužnih djelatnika gradske uprave. Ove godine s tri prosječne plaće u iznosu 30.000 kuna nagradit će Martinu Furdek Hajdin, zamjenici pročelnika za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša.

– Zamjenica pročelnika Furdek Hajdin radila je na Izmjenama i dopunama Generalnog urbanističkog plana grada Karlovca i PPUG-a. Unatoč nepredvidivim okolnostima u kojima se našla, sve svoje vrijeme uložila je u ovaj vrlo kompleksni posao kako bi Grad Karlovac na vrijeme donio Izmjene i dopune navedenih planova, a koji su neophodni za planirane investicije na području grada Karlovca. Posao koji je obuhvaćao zaprimanje brojnih inicijativa od različitih subjekata, usuglašavanje inicijativa i želja sa Zakonskim okvirima, prikupljanje suglasnosti državnih subjekata te koordinaciju s izrađivačima planova. Zahvaljujući predanosti i profesionalnosti gđe. Furdek Hajdin, pružena je mogućnost privatnim investitorima za proširenje proizvodnih kapaciteta, izgradnju građevina različitih namjena na području grada na različitim lokacijama, a koji će zasigurno otvoriti i nova radna mjesta za Karlovčanke i Karlovčane, stoji u dopisu iz gradske uprave. Tri prosječne plaće najveća je moguća financijska nagrada. Po mišljenju gradonačelnika, nagrade na djelatnike djeluju afirmativno, a djelatnike će se i dalje nagrađivati, naravno ovisno o zaslugama.

Podsjetimo, novčanu stimulacije gradonačelnika Martina Furdek Hajdin već je dobila u studenom 2008. dok su dosad novčano nagrađivani Vesna Ribar, Josip Zaborski, Željko Pakšec, Dražen Adamić, Andreja Barberić, Zlatan Mekovec i Viktor Šegrt.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest