Niz svirki u drugoj polovici kolovoza – svira se na Foginovom i Sceni, u Mačku…

Niz svirki u drugoj polovici kolovoza – svira se na Foginovom i
Sceni, u Mačku…

Nakon zatišja koje je zavladalo između 15. srpnja i 15. kolovoza, druga polovica osmog mjeseca donijet će ponovno dosta svirki, uglavnom lokalnog karaktera, izuzevši naravno Dane piva, na kojima će također ove godine biti i ponešto za ljubitelje urbanijeg zvuka, prije svega Pips Chips & Videoclips, Pozdrav Azri, Neno Belan, The Beatles Revival band…

Ovog vikenda, od četvrtka do subote svirat će se na maloj pozornici kod Kupe, pored pivnice Crni mačak. Ugodan i zanimljiv program otvara pjevačica Jelena Vanjek, u petak će nastupiti vrlo dobri zagrebačko-jaskanski sastav Music Jam No. 5, a u subotu Karlovčanima dobro znani The Chocolate Nipples.

Svirat će se i na Foginovom, i to u petak – u večernjim satima na pozornici na koranskom kupalištu svirat će cover bend Full Monty i mladi autorski bend Lennon Shot Dead (LSD).

Sljedeće subote, 27. kolovoza, svoja vrata opet otvara Mala scena – punk legende Prije svega disciplina slave 30. obljetnicu postojanja! Tom prigodom, osim njih, zasvirat će i nekoliko drugih bendova, prema sadašnjim, još neslužbenim informacijama, među njima su Carl Hunter, Me as well…

Rocka će biti i na svečanom proglašenju pobjednika tradicionalne akcije KAportala “Biramo najkupalište Karlovačke županije”, no o tome više u posebnom tekstu.

Negdje pred kraj mjeseca zanimljivu svirku najavljuje i ekipa iz KAbine…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest