Ugodna večer uz svirke na Kupi i Korani, Karlovčanima privlačnija kupska ponuda

Ugodna večer uz svirke na Kupi i Korani, Karlovčanima privlačnija
kupska ponuda

Zanimljiv i ugodan petak priredili su Karlovčanima udruga Kajda i pivnica Crni mačak. Dvije svirke uz dvije karlovačke rijeke privukli su mnoge, a valja reći i kako se, barem ovaj put, Karlovčanima privlačnija učinila “kupska ponuda”.

Na Foginovom kupalištu gledatelji su imali priliku poslušati dvije gotovo oprečne svirke. Prvi su nastupali LSD (Lennon Shot Dead), mladi bend s ne baš previše iskustva koji tek traži svoju afirmaciju kod karlovačke publike. Dečki osim obrada sviraju i svoje autorske pjesme, većina izvedenih stvari bila je nešto mirnijeg karaktera, a atmosfera pomalo melankolična. Svojom glazbom privukli su uglavnom mlađe generacije slušatelja.

Nakon njih, na red je došao Karlovčanima već dobro poznati cover bend, Full Monty. Donijevši vedrije i nešto žešće ritmove rocka, rasplesali su publiku.  Iako je većina posjetitelja na Foginovom ipak odabrala uživati u glazbi iz prikrajka, ugodno smješteni na dekice i ručnike, rasplesanih entuzijasta nije falilo, a večer je, sve u svemu,  bila obilježena dobrom glazbom i ugodnom atmosferom.

Na Kupi je, pak, tijekom cijele večeri vladala, mora se priznati,  bolja i prisnija atmosfera i zabava, možda dijelom i zbog lokacije pozornice i objektivno manjeg prostora. Velik broj Karlovčana i Karlovčanki svih generacija odlučio je provesti večer uz svirku zagrebačko-jaskanskog benda Music Jam No.5. Dobra svirka, puno posjetitelja, roštilj i pivo i lijepa ljetna večer pokazali su kako je ova lokacija neočekivano dobar izbor za ljetne svirke. Oni koji žele osjetiti atmosferu “kupske rivijere” mogu to učiniti i večeras, uz nastup The Chocolate Nipples.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest