Dva vaterpolo turnira na Korani – u 17 sati povijesni prvi nastup VK Karlovca protiv VK Rijeke

Dva vaterpolo turnira na Korani – u 17 sati povijesni prvi nastup
VK Karlovca protiv VK Rijeke

Korana i Foginovo kupalište danas su u potpunosti u znaku vaterpola. Od jutarnjih sati igraju se dva turnira, jedan amaterski i jedan klupski, na kojima će nastupiti vaterpolisti (ali i vaterpolistice!) iz Karlovca, Zagreba, Rijeke i Vrsara.

Iako je amaterski turnir u svom tek trećem izdanju pokazao kako je već prepoznatljiv i znatno izvan gradskih granica, ovog puta ipak ćemo početi s klupskim turnirom, koji će ujedno označiti i povijesni prvi nastup jučer osnovanog Vaterpolo kluba Karlovac! Na klupskom turniru snage će međusobno odmjeriti tri momčadi – VK Karlovac, VK Rijeka i VK Vrsar, a prvu utakmicu turnira, ujedno i doista povijesnu utakmicu za karlovački vaterpolo, u 17 sati igraju Karlovac – Rijeka. Nakon toga sastat će se Vrsar – Rijeka, a na kraju ovog pravog vaterpolo dana na Korani sastat će se Karlovac i Vrsar (nakon finalne utakmice amaterskog turnira).

Amaterski turnir neće biti manje zanimljiv – prijavilo se čak devet momčadi – sedam karlovačkih te po jedna iz Zagreba i Vrsara. Igrat će i vaterpolistica, u sastavu Vrsara jedna, a čak dvije u ekipi koranskih spasitelja.

Nastupaju pobjednici prva dva karlovačka turnira Peter Parker, zatim dvostruki finalisti Karlovački tuljani, a iz grada na četiri rijeke prijavili su se još Karlovački spasioci, Obični sivi kitovi, Eric Moussambani, Caffe bar Plavo-bijeli i EA Sistem. Uz njih nastupa i amaterska postava Vrsara te zagrebačka momčad Vodeni miceki.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest