Sezona kupanja na Foginovom nastavljena na +36 – sutra party akcije NAJkupalište 2011

Sezona kupanja na Foginovom nastavljena na +36 – sutra party akcije
NAJkupalište 2011

Po svemu sudeći u najtoplijem tjednu u godini, sezona kupanja na Foginovom kupalištu je po odluci karlovačke gradske uprave nastavljena. Vrućine od 36 plus jamstvo je da su sva kupališta prepuna a posebno Foginovo. Po riječima Gorana Jakšića, djelatnika gradske uprave koji je među najzaslužnijima za veliki povratak Foginovog kupališta, odluka je razumljiva jer nema smisla kupalište, barem u onom službenom smislu, zatvarati za vrijeme “toplinskog udara”.

Kao i protekle godine, na Foginovom kupalištu KAportal i Karlovačka pivovara upriličit će dodjelu zastava u akciji Biramo NAJkupalište 2011. godine. Cijeli event dogodit će se sutra (srijeda) s početkom u 17 sati. Organizator i sponzor akcije pripremili su zabavni program, nagradnu igru i još nekoliko iznenađenja za sve kupače i one koji navrate na obalu Korane.

U akciji ocjenjivanja kupališta preostala je jedino objava reportaže s kupališta na Korani u Malićima. Po ocjenama žirija trenutno vode Otok ljubavi i kupalište na jezeru Sabljaci u Ogulinu, dok je Foginovo uvjerljivo najpopularnije među čitateljima KAportala – trenutno ima 479 glasova.

Vidimo se na Foginovom…

KAportal.hr Glasovanje još uvijek traje…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest