Na Danima piva pjevala se “Bižuterija”, večeras na svoje dolazi rock generacija

Na Danima piva pjevala se “Bižuterija”, večeras na svoje dolazi
rock generacija

Osim pivopija sinoć su se na poprište 25. manifestacije Karlovačkih dana piva sjatili i brojni obožavatelji splitske pjevačice Jelene Rozge. Podij “pivarskog trga” ispred glavne pozornice bio je krcat posjetiteljima svih generacija, od onih najmlađih, djece i mladih, do starijih koji su uz čašu piva zapjevali najnovije lakonotne hitove “Bižuteriju” i “Razmaženu”.

Dok je većina oduševljeno cupkala uz Rozgu, odlično su bili popunjeni i ostali šatori, gdje se feštalo uz standardnu ugostiteljsku ponudu i festivalsko pivo koje je očito pravi hit ovogodišnjih Dana piva. Na lijevoj obali Korane – Foginovom kupalištu u okviru “uRockaj se” šatora, mlađe Karlovčane je zabavljao Heavy Grace Blues Band.

Večeras će na svoje doći rock generacija. Na velikoj pozornici Dana piva nastupit će “Pozdrav Azri”, bend projekt kojeg je okupio bubnjar legendarne “Azre” Boris Leiner a kojem se pridružio i basist Mišo Hrnjak. Interpretiraju hitove jednog od najvećih hrvatskih bendova svih vremena tako da dobra zabava ispred glavne pozornice zasigurno neće izostati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest