Pozdrav Azri oduševio sve generacije, danas se nastavljaju dani rocka na ŠRC-u

Pozdrav Azri oduševio sve generacije, danas se nastavljaju dani
rocka na ŠRC-u

Ponedjeljak je tradicionalno najslabije posjećen dan na Danima piva, no to nisu osjetili članovi tribute benda Pozdrav Azri, koji su na ŠRC-u napravili sjajnu atmosferu. Naravno, nije riječ o običnom tribute bendu, jer Pozdrav Azri predvode Leiner i Hrnjak, sviračka okosnica jednog od najznačajnijih novovalnih bendova, koji je sinoć doista oduševio sve generacije. Azrine hitove pjevali su svi, od onih koji su u doba njihova nastajanja bili tinejdžeri ili u ranim dvadesetima, sve do onih koji su se godinama kasnije tek – rodili.

U svojstvu predgrupe pojavila se skupina Pips Chips & Videoclips. Iako četiri godine bez albuma i bez posebne prisutnosti u javnosti, te uz nezahvalni termin u kojem su svirku počeli još po danu, Pipsi su privukli solidan broj obožavatelja. Nisu se brojali u tisućama, ali su vrlo vjerno pjevali sve pjesme od prve do posljednje i pokazali Ripperu i bendu da su željni i novih dugosvirajućih albuma ovog popularnog benda.

Sviralo se, naravno, i na mnogim drugim mjestima, a posebno živo bilo je u šatoru Karlovačke pivovare gdje je nastupio još jedan hit-izvođač showa Hrvatska traži zvijezdu, Bojan Jambrošić. Na Foginovom je, pak, jučer vladala znatno uspavanija atmosfera, rockeri su se uglavnom uputili put ŠRC-a, a uz Kontrolu zvuka ipak se uživalo u ugodnoj atmosferi obližnje terase.

I danas će na svoje doći rockeri i to poglavito oni s malo nostalgičnog prizvuka. Koncerte na glavnoj pozornici otvara The Beatles Revival Band, a na pedesete, šezdesete i sedamdesete nakon toga će podsjetiti i Neno Belan, kako svojim vlastitim, tako, još više, hitovima nekad vrlo popularnih Đavola. U šatoru Karlovačke pivovare nastupa Zoran Mišić, a na Foginovom ogulinski bend Džontra Volta.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest