Dolijalo 8 dilera marihuane i amfetamina, trojica privedena istražnom sucu

Dolijalo 8 dilera marihuane i amfetamina, trojica privedena
istražnom sucu

PU karlovačka dovršila je višemjesečno kriminalističko istraživanje u svezi počinjenja kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, a kojim je bilo obuhvaćeno više osoba s područja Županije karlovačke. Kako je danas priopćeno,  utvrđena je osnovana sumnja da je osam hrvatskih državljana starih između 20 i 42 godine područja Županije karlovačke, unatrag tri mjeseca počinilo ukupno 38 kaznenih djela Zlouporabe opojnih droga iz članka 173. KZ-a, a koja se odnose na neovlaštenu proizvodnju, prodaju, nuđenje na prodaju i kupovinu radi daljnje prodaje droge cannabis marihuane i amfetamina.

– Izvršene su pretrage doma i drugih prostorija i tom prilikom pronađeno je i oduzeto 166,3 grama cannabis marihuane, 18 stabljika biljke cannabis marihuane, više digitalnih vaga, dva komada vatrenog oružja i veća količina streljiva. Trojica osumnjičenih danas će uz kaznenu prijavu biti dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.

Jednoj osumnjičenoj osobi već je određen jednomjesečni pritvor, jedna se nalazi se na odsluženju kazne zatvora, dok će protiv preostale trojice kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu biti proslijeđene redovnim putem. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest