Drugog dana Four River festivala i Filmske revije prikazano 40 filmova

Drugog dana Four River festivala i Filmske revije prikazano 40
filmova

Polako se kraju bliži i drugi dan Four River film festivala i Filmske revije mladeži. Brojni Karlovčani i brojni gosti iz našeg grada, mladi filmaši iz Hrvatske, brojnih zemalja Europe, ali i udaljenijih krajeva poput Južne Koreje, danas su mogli uživati u ravno 40 filmova!

Od toga, 38 je prikazano u sklopu festivalskih projekcija u Gradskom kazalištu Zorin dom, gdje su od 14.30 pa sve negdje do 20 sati, posjetitelji mogli uživati u radovima srednjoškolaca iz Velike Britanije, Moldavije, Njemačke, Litve, Finske, Srbije, Slovenije, Južne Koreje, Danske, Španjolske, Irske, Austrije, Rumunjske i Mađarske, kao i brojnih hrvatskih gradova i mjesta (Dubrovnik, Šibenik, Zaprešić, Rijeka, Zagreb, Osijek, Varaždin, Križ, Pula, Bjelovar i Čakovec), a i u još jednom zanimljivom i uspješnom uratku karlovačkih filmaša, animiranom filmu “Kad jednom smrkne drugom svane”, autorica Nine i Lane Čorak i Sare Šprajcer.

Osim toga, u 11 sati ujutro u sklopu programa “Filmski 5+” namijenjenog djeci, klinci su uživali uz popularne Male leteće medvjediće, a u 21.30 na Starom gradu Dubovcu održana je projekcija filma “Kotlovina”, najtrofejnijeg filma ovogodišnjeg Pulskog festivala. Oko 23.30 na dubovačkoj gradini zasvirat će i rock sastav Deph.

Bogat i raznovrstan program sve ljubitelje filma očekuje i sutra, uz jutarnji program za klince i popularni film “Planet 51”, tri festivalske projekcije s ukupno 36 filmova mladih i večernjim open-air programom na Starom gradu Dubovac uz film “Fleka” i DJ program.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest