Potencijalni kupac Korane je graditelj Sheratona – ozbiljnost pokazuje dražba

Potencijalni kupac Korane je graditelj Sheratona – ozbiljnost
pokazuje dražba

Tajanstveni poduzetnik koji je zainteresiran za kupnju devastiranog hotela Korana o kojem smo pisali prošlog tjedna je bogati poduzetnik iz Kanade hrvatskog porijekla iz okolice Karlovca, a koji se između ostalog bavi gradnjom hotela pod licencom poznatih lanaca “Sheraton” i “Holiday Inn”. Po pisanju današnjeg Novog lista, u razgovorima potencijalnog ulagača s gradonačelnikom Damirom Jelićem otvorena je mogućnost kupnje hotela, njegovog rušenja i potom izgradnje luksuznog zdanja, najvjerojatnije “Sheratona”.

Kanadski poduzetnik navodno je zainteresiran u paketu preuzeti i prostor Športsko – rekreacijskog centra “Korana”, odnosno nedovršeni autokamp na desnoj obali Korane. Po informacijama od neslužbenog izvora iz gradske uprave, za hotel Koranu ima još zainteresiranih. Radi se o jednom ulagaču iz Njemačke te jednom domaćem građevinskim poduzetnikom.

Jesu li ove, zasad još uvijek neslužbene informacije, tek predizborno naklapanje ili stvarni proces poslovnog pregovaranja najbolje će se vidjeti kad bude zakazana sljedeća, druga po redu javna dražba hotela na karlovačkom Općinskom sudu. Vjerovnici još nisu pokrenuli novi ovršni postupak no vjerojatno će to učiniti tijekom jeseni. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest