Zanimljive svirke za kraj vikenda – Groovy Cakes, Luka Belani, KA scena…

Zanimljive svirke za kraj vikenda – Groovy Cakes, Luka Belani, KA
scena…

Iako vremenski uvjeti više nalikuju na sredinu ljeta, polako počinju i jesenski programi u karlovačkim pubovima i bircevima, no paralelno se nastavljaju i ljetne svirke na otvorenom. Tako će i predstojeći vikend biti vrlo zanimljiv i sadržajan, a od četvrtak do subote ljubitelji rocka i funka moći će uživati u tri dobre svirke.

U četvrtak s jesenskim programom počinje Klub D u Šebetićevoj ulici, a za otvaranje stiže odličan bend iz Zagreba – Groovy Cakes. Oni koji vole funky, soul, rock, uz poneku primjesu jazza, zasigurno će uživati na ovoj svirki.

U petak u Papa’s baru koncert će održati mladi križevačko-zagrebački kantautor Luka Belani. Dosad je objavio dva albuma i zadobio nepodijeljene simpatije kritike i publike, a o njegovoj kvaliteti dovoljno govori i poziv da nastupi na T-Mobile InMusic festivalu.

Subota je rezervirana za lokalne snage, i to na otvorenom. Na Foginovom će, u sklopu Koranskih susreta, biti održan rock koncert karlovačkih bendova, na kojem će nastupiti bendovi Deph, Made in Taiwan, Tobo i diverzanti, Bad Valentine…vjerojatno i još poneki bend, program nije u potpunosti definiran. Svirka počinje u 19 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest