U Centru za mlade Grabrik u četvrtak druga radionica LEDukacije

U Centru za mlade Grabrik u četvrtak druga radionica LEDukacije

U četvrtak od 18 do 22 sata u Centru za mlade Grabrik održat će se drugi i posljednji dio radionice “DJ-ing s gramofonima” koju vodi DJ Hagee. Na ovoj radionici će se raditi digital-vinyl sustav Traktor Scratch, koji putem gramofona može kontrolirati datoteke na računalu. Osim sudionika prve radionice, dobrodošli su i oni koji nisu bili na njoj, ali bi se željeli uključiti u radionice koje se odvijaju pod zajedničkim nazivom “LEDukacija”. Također, svi polaznici pozivaju se da slobodno ponesu i svoju omiljenu glazbu za puštanje.

Naredna dva tjedna, u četvrtak 22. i 29. rujna, također u terminu od 18 do 22 sata, održat će se radionice DJ-inga na CD playerima, koje će voditi Luka Bartolić Leeks.

Sve radionice su besplatne i održavaju se u Centru za mlade u Grabriku.

Prijave na navedene radionice, ali i ostale (glazbena produkcija, vj-ing, web, grafika) moguće su na elektroničkoj adresi udrugapoluga@gmail.com, s imenom i prezimenom sudionika, te nazivom radionice na koju želite doći.

LEDukacija je financirana u sklopu projekta Centar za mlade u Grabriku od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Nositelj projekta je udruga Carpe Diem, a voditelj je udruga mladih Poluga.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest