Prekrasna izložba umjetničke fotografije u Galeriji Vjekoslava Karasa

Prekrasna izložba umjetničke fotografije u Galeriji Vjekoslava
Karasa

Zapisi iz svakodnevnog života, uhvaćeni fotoobjektivom polaznika naprednog tečaja fotografije ”Fotosofia”, objedinjeni su u grupnu izložbu digitalnih fotografija, koju je velik broj zainteresiranih Karlovčana, zaljubljenika u fotografiju, večeras popratio u prostorijama galerije Vjekoslav Karas.

Seminar od 2006. godine vodi poznati hrvatski fotograf Damir Hoyka, koji od svakog od 15 polaznika (koliko ih godišnje pohađa ovaj sedmodnevni seminar) traži da uz ljubav prema fotografiji, pokažu i neke druge kvalitete, poput maštovitosti, entuzijazma, želje za suradnjom i timskim radom.

Izloženo je ukupno 90 digitalnih fotografija ,nastalih kroz rad šest generacija seminarista. Svaki od polaznika na izložbi se predstavio jednim svojim uratkom. Riječ je o umjetnicima uglavnom mlađe životne dobi, koji dolaze iz Hrvatske, zemalja regije i Velike Britanije. Karlovac također ima jednu svoju predstavnicu u ovom odabranom krugu – 33-godišnja Lana Ćosić, inače akademska glazbenica koja radi kao profesorica flaute u Glazbenoj školi Karlovac, seminar je pohađala ove godine.

Za sve zainteresirane izložba će biti otvorena do 30. rujna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest