Svirka u Drmešu, tribina u knjižnici, radionica u CZM Grabrik

Svirka u Drmešu, tribina u knjižnici, radionica u CZM Grabrik

Početak jesenske sezone svirki četvrtkom u Drmešu, nastavak LEDukacije i zanimljiva tribina u knjižnici u fokusu su današnjeg rasporeda događanja u gradu na četiri rijeke.

U Centru za mlade Grabrik održava se drugi dio radionice DJ-inga s gramofonom, koju vodi DJ Hagee. Nova LEDukacija počinje u 18 sati, a potrajat će do 22 sata. Naredna dva četvrtka na rasporedu su radionica DJ-inga s CD-ima.

Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića domaćin je tribine o palijativnoj medicini, kojom će moderirati poznati hrvatski psihijatar, doc.dr.sc. Veljko Đorđević, a na tribini će govoriti hrvatski stručnjaci koji se bave ovim vidom medicine.

Navečer, pak, u Klubu D započinje jesenska sezona tradicionalnih svirki četvrtkom. Prvi gost vrlo je zanimljiv – riječ je o zagrebačkom funky/soul/disco bendu Groovy Cakes, koji čine iskusni i odlični glazbenici. Uz pjevačicu osebujnog glasa Bernardu Butorac, bend čine Đuro Dobranić (bubnjevi, ex Kimiko, Sinestet), basist Krešimir Dobranić (ex Emir i Frozen Camels, Ramirez) te Miroslav Čehaić, gitarist i autor glazbe i stihova albuma prvijenca skupine Flexible Frame. Svirka počinje u 21 sat.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest