Krenula akcija za nabavu kombija, župan obećao pomoć

Krenula akcija za nabavu kombija, župan obećao pomoć

Projekt “Vozilo koje život znači” kojim se prikupljaju sredstva za novo vozilo prilagođeno osobama s invaliditetom za potrebe Udruge osoba s invaliditetom dječje i cerebralne paralize, distrofičara i osoba s tjelesnim invaliditetom grada Karlovca i Karlovačke županije danas je krenuo s vrlo pozitivnim naznakama da bi novo, neophodno vozilo na raspolaganje udruzi moglo doći već do kraja ove godine.

Naime, na današnjoj prezentaciji održanoj u restoranu “Kristal”, župan Ivan Vučić obećao je izdvajanje 50 tisuća kuna od Karlovačke županije dok su pomoć obećali i drugi.

Prilagođeni kombi kojeg udruga ima od 2004. godine prešao je već 300 tisuća kilometara i iako je još u funkciji, pokazala se velika potreba za još jednim vozilom koje će svakako poboljšati kvalitetu života teško pokretnih osoba iz svih dijelova Karlovačke županije. Novi košta 230 tisuća kuna dok se u udruzi nadaju da će u što skorijem roku uspjeti prikupiti potrebna sredstva.

Prezentacija projekta bila je prilika da se članovi o vrlo aktivne i vrijedne udruge zahvale svima koji su im pomogli u njihovom radu, među ostalima, zahvalnicu je zaslužila i redakcija KAportala koja će i dalje redovito pratiti njihov rad.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest