Pa oni postoje – Savjet mladih organizira predavanje za učenike

Pa oni postoje – Savjet mladih organizira predavanje za učenike

Državna matura i upisi na fakultet tema su predavanje u organizaciji Savjeta mladih Grada Karlovca u Gimnaziji u utorak 20. rujna u 13 sati (učionica 47).

– S početkom nove školske godine i dolaskom novih maturanata u školske klupe odlučili smo organizirati tribinu pomoću koje želimo što više približiti državnu maturu i smanjiti nepotreban stres za vrijeme iste. U suradnji s nekoliko brucoša zagrebačkog Sveučilišta odlučili smo se za približavanje procesa upisa na neke od traženijih fakulteta u Zagrebu, ali i nekih koji imaju i dodatne provjere znanja, najavila je Sanja Zanki, predsjednica Savjeta. Kako kaže, na predavanju će gostovati brucoši s Ekonomskog fakulteta, Pravnog fakulteta, Fakulteta elektrotehnike i računalstva, Medicinskog fakulteta i Filozofskog fakulteta.

U sklopu tribine bit će predstavljen i Savjet mladih Grada Karlovca, savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Karlovca koje je osnovano da zagovara interese mladih prema tijelima lokalne samouprave, a koje smo nažalost proteklih godina vrlo malo vidjeli i slušali. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest